De fototaferelen zijn onderverdeeld in drie categorieën. Hier zie je voorbeelden van een Gouden tafereel, een tafereel dat speciaal voor je is uitgedacht en dus helemaal op maat is gemaakt.

 

Financial Controller

Dit portrettafereel is gemaakt voor Ariën van den Boogaard. Hij heeft een eigen bedrijf als financial controller en zocht een niet standaard foto voor zijn website. Na een aantal schetsen en voorstellen kwamen we tot dit beeld.

 

"Out of the box" tafereel

 

Dit tafereel is op maat gemaakt voor Edufit, een bedrijf in Gouda dat haar trainers op een bijzondere manier wil voorstellen op de website. Edufit doet onderzoek, adviseert en coacht, ontwikkelt onderwijs en verzorgt de uitvoering van trainingen en workshops op het gebied van Educatie, Bewegen en Gezondheid. Daarbij denken ze graag "out of the box". Ik heb een foto bedacht vol symboliek en verwijzingen naar termen die in de trainingen worden gebruikt. Zo staan de vogeltjes symbool voor de kennis die ze verspreiden, spiegelen ze zich aan elkaar, laten ergens hun licht op schijnen, er wordt input gegeven en er wordt gebruik gemaakt van een kapstok om iets aan op te hangen.

 

Voorzichtig!

Met hoge hakken aan op een ladder staan, een vuurpijl afsteken en nog een drankje erbij ook, in dit tafereel, drijven de geportretteerden de spot met de jarige vader en schoonvader, die altijd de veiligheid van de mensen in zijn omgeving scherp in de gaten houdt.