Wat kost een “fototafereel”?

 

Bronzen tafereel: 169,-

Je krijgt hiervoor: een fotoshoot op locatie of in de studio, professionele nabewerking, digitaal hoog kwaliteitsbestand

Zilveren tafereel: 299,-

Je krijgt hiervoor: een fotoshoot op locatie, professionele nabewerking, digitaal hoog kwaliteitsbestand, print 20x30

Gouden tafereel met 1 of 2 personen: 299,-

Gouden tafereel van een groep: 449,-

Je krijgt hiervoor: een kunstwerk op maat gemaakt, concept/idee ontwikkeling, fotoshoot op locatie, professionele nabewerking, digitaal hoog kwaliteitsbestand, print 20x30

 

  • extra varianten in het tafereel bijvoorbeeld andere samenstelling van personen 39,- per stuk
  • reiskosten verder dan 10 km buiten Gouda, 0,35 per km.
  • voor groepen groter dan 10 personen komt er 15 euro per persoon bij.
  • prijzen zijn inclusief BTW

  

Extra informatie:

Een speciale foto verdient het om groot uitvergroot aan de muur te komen hangen. Tegenwoordig kan een foto op heel veel ondergronden geprint worden zoals op hout, canvas, geborsteld aluminium of "gewoon" op fotopapier. Ik kan verschillende voorbeelden hiervan laten zien. Op fotopapier komen de kleuren en details het meest helder voor de dag. Om de foto mooi aan de muur te krijgen kun je de foto bijvoorbeeld laten inlijsten of op aluminium laten plakken. Aluminium is vormvast en duurzaam. Met een acryl laag voor de foto kun je het beeld nog meer laten schitteren. Het geeft een bijzondere dieptewerking aan de foto en beschermt bovendien de foto.

Het aluminiumframe aan de achterkant maakt ophangen heel makkelijk en de foto lijkt te zweven voor de muur. Het geheel zal er modern en strak uitzien!

De afwerking van je kunstfoto kun je zelf doen maar je mag het natuurlijk ook aan mij uitbesteden.

 

 

Cadeau idee

Is het lastig om iedereen op tijd bij elkaar te krijgen maar wil je toch graag een origineel familieportret geven? Denk eens aan een cadeaubon.  Stuur me een mailtje dan maken we het in orde.