De fototaferelen zijn onderverdeeld in drie categorieën. Op deze pagina zie je voorbeelden van een Zilveren tafereel, een portret of gezinsfoto in een wat uitgebreidere setting.

 

Otje tafereel

De meeste mensen kennen "Otje" van Annie M.G. Schmidt nog wel, met haar vader "Tos" de kok.  Dit tafereel is erg geschikt voor een familiefoto maar ook met een klein gezin heel leuk. Lekker knoeien in de rommelige keuken van Tos!

 

Prinses op de erwt tafereel

Springen op het bed, met kussens gooien of juist lekker even liggen, de prinses op de erwt mag het allemaal! Een kleurrijke en sprookjesachtige kinderfoto op het allerfijnste bed.

Deze foto is geschikt voor alle kleine prinsesjes maar ook prinsjes zijn welkom. Een combinatie van prins en prinses(jes) is ook erg leuk. Vergeet je liefste knuffel niet!

 

Spiegeltje spiegeltje....

spiegeltjetaferel

Een sprookjesachtige foto in de natuur. Er hangen allerlei spiegels aan de bomen waar de modellen zich in kunnen spiegelen. Ik fotografeer de gezichten in de spiegels. Mannen aanwezig die liever niet voor een spiegel staan? Als verwijzing naar het sprookje mogen ze een (giftig?) appeltje eten of appels uit de bomen plukken.

Geschikt als familiefoto met wat oudere kinderen, een meidengezin, vriendinnengroep. Tip: trek je mooiste galajurk aan!

 

Alice in Wonderland tafereel

Een high tea, in Alice in wonderland stijl. Ben je een Alice of een mad Hatter? Voor iedereen is er wel wat te doen. Lekker knoeien met theeserviesjes, van je thee nippen, van de gebakjes smullen, de witte rozen rood schilderen, of de tijd goed in de gaten houden. Bijzonder geschikt voor kleine kinderen maar ook heel leuk voor bijvoorbeeld een gezinsfoto of familieportret. Kan zowel binnen als buiten. Kijk hier voor een recensie van mijn vader over deze foto!

 

Schuitje varen, theetje drinken

Het alom bekende kinderliedje maar wie heeft er weleens thee gedronken in een schuitje? Een unieke ervaring dus, waarbij roei ervaring niet nodig is.

Een uitdaging met kleine kinderen, leuk voor gezinnen of met opa en oma.  

 

Geef-er-kleur-aan-tafereel

Alles is wit zelfs de bloemen en het fruit. In dit tafereel mag je zelf alles inkleuren. De kleuren kunnen we zo matchen bij je interieur! Ook kunnen we persoonlijke wite spullen een plekje in de foto geven. Leuk voor gezinnen met kinderen of andere kleine groepjes.